Gremi de Carnissers-Cansaladers-Xarcuters de Barcelona i Comarques

Pròsper Puig nou President de GremiCarn
17-01-2019
El passat dimecres 16 de gener va ser proclamada la nova Junta Directiva del Gremi de Carnissers-Cansaladers-Xarcuters de Barcelona i Comarques (GremiCarn), que tindrà com a President al senyor Pròsper Puig i Brignardelli.

La línia d’actuació de la nova Junta Directiva pretén engrescar al col·lectiu al voltant d’un projecte de futur pels que creuen en el futur i assolir, al final dels quatre anys de mandat, un canvi generacional que feminitzi i rejoveneixi els Òrgans de Govern del Gremi.

La innovació, la formació i les relacions amb les Administracions són els eixos vertebrals de les línies de treball de la nova Junta.

En la reunió es va agrair al Sr. Joan Estapé la seva disposició i bon fer, durant aquests 35 anys de mandat continuo, que han fet de GremiCarni una de les entitats més representatives del sector i amb millor valoració.
Gremi de Carnissers-Cansaladers-Xarcuters de Barcelona i Comarques

3r Concurs nacional de Botifarra d’Ou Artesana
09-01-2018
La Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn, d’acord amb els seus objectius de promoció, foment i difusió dels oficis relacionats amb la carn i els productes carnis a Catalunya, i a la vegada de vetllar per la qualitat i la millora dels productes carnis tradicionals, i del foment de la innovació i la creativitaten els productes elaborats pels artesans del nostre país, convoca dins els actes de lDijous Gras del mes febrer de 2018, el tercer concurs per escollir la millor Botifarra d’Ou artesana en la categoria tradicional i la categoria innovadora. http://concursbotifarradou.gremicarn.cat/
Gremi de Carnissers-Cansaladers-Xarcuters de Barcelona i Comarques

2n Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2017
25-01-2017
La Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn, d’acord amb els seus objectius de promoció, foment i difusió dels oficis relacionats amb la carn i els productes carnis a Catalunya, i a la vegada de vetllar per la qualitat i la millora dels productes carnis tradicionals, i del foment de la innovació i la creativitat en els productes elaborats pels artesans del nostre país, convoca dins els actes de la setmana del Dijous Gras del mes febrer de 2017, el segon concurs per escollir la millor Botifarra d’Ou artesana en la categoria tradicional i en la categoria innovadora.
Més info: http://concursbotifarradou.gremicarn.cat/

Gremi de Carnissers-Cansaladers-Xarcuters de Barcelona i Comarques

Agenda d'Autocontrol Sanitari
02-11-2016
Per l’any 2017 l’Agenda d’Autocontrol Sanitari de la Federació estarà disponible on-line a través del portal web per a tots els socis dels gremis de la Federació.
Només cal que estiguin registrats i la mateixa clau d’accés els donarà l’entrada a l’Agenda.

També estarà en format pdf, per a qui se la vulgui descarregar.

Si esteu interessats en tenir un exemplar imprès de l’agenda, reserveu-lo a través de les oficines gremials, tel. 934241058 o c/e. info@gremicarn.cat
Gremi de Carnissers-Cansaladers-Xarcuters de Barcelona i Comarques

GremiCarn presenta la seva APP
28-07-2016
El Gremi de Carnissers-Cansaladers-Xarcuters de Barcelona i Comarques ha llançat l'App GremiCarn, per tal de fer arribar amb major rapidesa la informació a l'associat mitjançant notificacions.
Aquesta App gratuïta, exclusiva per als socis de GremiCarn, està disponible per a sistemes Android i iOS.