Associació de Comerciants d'Electrodomèstics

La recollida de RAEE a 2016 a Catalunya creix un 65 %
25-01-2017
L’Associació de Comerciants d’Electrodomèstics de Catalunya informa que la recollida de RAEE a Catalunya segueix una trajectòria ascendent, tal com demostren les xifres aconseguides al 2016.

L’Associació de Comerciants d’Electrodomèstics (ACE), ha fet balanç de la recollida de RAEE a 2016.
A Catalunya, la recollida de RAEE (residus d’aparells elèctrics i electrònics) el 2016 ha augmentat un 65 % respecte a l’any anterior.

ACE ha valorat també de forma molt positiva la recollida de PAE, gràcies a la campanya que ha dut a terme l’Agència de Residus de Catalunya (Agència de Residus de Catalunya), així com a la gran col·laboració per part de les botigues d’electrodomèstics. En concret, s’han recollit 1,5 tones més que l’any 2015. així com la sensibilització de totes les parts sobre la cura del medi ambient.

Per donar el millor servei als seus associats, l’Associació de Comerciants d’Electrodomèstics (ACE) incorpora contínuament nous acords de manera habitual: en matèria de reciclatge amb Ecolec.

L’Associació de Comerciants d’Electrodomèstics (ACE) representa 545 comerços del sector de tot Catalunya i les seves principals plataformes són Sacse Milar, Candelsa, Activa, Grup Carrera, Hepecasa, Electro Calbet, Unebsa, Euronics, ABE. ACE ofereix una àmplia gamma de serveis als seus associats pel que fa a assessoria laboral i fiscal, així com en assessoria legal.
Associació de Comerciants d'Electrodomèstics

Campanya recollida d'aparells elèctrics
26-07-2016
Esta en marxa la campanya informativa de recollida de RAEE (Residus d'Aparells Elèctrics i Electrònics ) a les botigues, per aparells de fins a 25 cm.

Totes les botigues tant de venda presencial com a distancia, estan obligades a recollir de manera gratuïta un RAEE quant els usuaris adquireixin un nou aparell equivalent, segons el Real Decret vigent, al mateix temps han de fer difusió de la informació relativa de la correcta recollida dels RAEE i conscienciar al ciutadà.

S'han repartit, des de el Gremi uns 2300 contenidors aproximadament per tot el territori català adients per a la recollida dels diferents RAEE.
Els punts de venda estan col·laborant amb la campanya de recollida.