Gremi Artesà de Xurrers de Catalunya

Nova Web del Gremi de Xurrers
21-03-2019
El Gremi de Xurrers ha llançat la seva nova web, modernitzant la seva imatge i oferint a l'agremiat tots els serveis i la informació a la seva disposició. La nova eina s'enmarca dins del projecte de millora de les seves eines digitals i de comunicació.
Gremi Artesà de Xurrers de Catalunya

Guia de manipulació d'aliments específica per a xurreries
25-07-2016
Són moltes les guies de manipulació d'aliments que s'han editat, però des de la junta directiva del gremi, ens va semblar necessari elaborar una guia específica per xurreries, ja que es tracta d'una professió artesana amb les seves singularitats, i vam creure molt interessant posar especial èmfasi en temes com el tractament de l'oli, fregits, cremes, maquinària, etc. En definitiva, aspectes en els quals els nostres professionals treballen dia a dia.

Des del gremi li donem molta importància a la formació dels nostres agremiats i els seus treballadors.

Així mateix, és evident que una manipulació correcta dels aliments, suposa una millora en la qualitat dels mateixos, el servei que es presta als clients i, en definitiva, una millor imatge per al negoci en particular i la professió en general.

Aquesta guia s'ha confeccionat, doncs, amb la intenció que totes aquelles persones que viuen d'aquesta meravellosa professió, estiguin perfectament informades de com han de manejar-se en la manipulació dels aliments i la higiene del seu entorn de treball, sempre, segons la normativa legal vigent.