Gremi de reformes d'interior, cuines i banys de Catalunya

Sopar Anual del Gremi
29-11-2019
La nit del 24 de novembre va tenir lloc el Sopar Anual del Gremi de Reformes d’interiors, cuines i banys de Catalunya al restaurant Quinto Quinta
L'acte va reunir 115 persones en una nit molt especial, amb retrobaments d’amics i amigues del sector, empresaris, agremiats, proveïdors i col·laboradors.

La nit va servir per destacar la materialització de la certificació professional de Tècnic en Reformes d’Interiors (#TRI) entregant el certificat a la primera promoció
Gremi de reformes d'interior, cuines i banys de Catalunya

Nova plataforma www.gremireformes.com
06-05-2019
El Gremi de Reformes d'interior, cuines i banys ha posat en marxa la seva nova plataforma de sol.licitud de pressuposts per al públic final. Amb aquesta eina tothom tindrà accés a sol.licitar un pressupost per a la seva reforma de la mà dels agremiats que donen la màxima garantia de legalitat i qualitat.
Gremi de reformes d'interior, cuines i banys de Catalunya

Certificació professional del reformista
20-03-2019
El Gremi presenta la certificació Professional del Reformista.
La certificació de persones acreditada per TÜV és l'única forma reconeguda i consensuada poder demostrar davant dels clients que el professional és un expert en obres de reformes d'interiors.
Gremi de reformes d'interior, cuines i banys de Catalunya

El Gremi de reformes d’interiors, cuines i banys de Catalunya estrena nova imatge
26-06-2018
Dijous 22 de Juny al vespre, el Gremi va celebrar l’esdeveniment de presentació de la nova imatge corporativa, així com de la nova denominació.

Un dels objectius del Pla de màrqueting del Gremi era la renovació de la imatge corporativa, adequant-la als nous temps i tendències i forma part del projecte del Gremi en pro dels nostres associats.

El nou logotip reflexa l’esperit del gremi: reforç i unió. Per tal de plasmar aquets dos conceptes, s’ha utilitzat una imatge gràfica que representa els pilar i les bigues que conformen l’estructura de una llar.
El Gremi actua com a paraigua i els pilars que ho sustenten representen a les empreses que el conformen.

La denomicació del Gremi també s’ha adequat a la realitat de les seves empreses representades: Gremi de Reformes d’Interiors, cuines i banys, de Catalunya, englobant d’aquesta forma tota la reforma integral.
Gremi de reformes d'interior, cuines i banys de Catalunya

Conveni Col.lectiu del Comerç del Moble 2017-2018
11-12-2017
El GREMI DE CUINES, BANYS I REFORMES DE CATALUNYA, ha format part de la Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu de treball del sector del Comerç de Mobles de Catalunya per als anys 2017 i 2018.

Aquest Conveni és de compliment obligat per a totes les empreses l’activitat principal de les quals és el comerç de mobles de la llar, de cuina, de bany, d’oficines, i dels seus complements; i que comportin els treballs y reformes necessàries per la decoració i la instal·lació i adequació d’aquests a l’espai; i als treballadors d’aquestes empreses.

Les condicions pactades al present Conveni Col·lectiu, entraran en vigor a tots els efectes, el dia 1 de gener del 2017, amb independència de la data de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Les condicions pactades seran per dos anys, fins al 31 de desembre del 2018.
Per l’any 2017 les taules salarials son les resultants d’incrementar un 1,6 % les taules salarials de l’any 2016 amb efectes de l’1 de gener de 2017.
Per a l’any 2018 s’acorda incrementar les taules salarials annexes un 1,6 % amb efectes de 1 de gener del 2018.
Gremi de reformes d'interior, cuines i banys de Catalunya

Compromís per la Sostenibilitat
10-02-2017
El passat 7 de febrer el President del Gremi, el Sr David Albert va assistir a l’acte de signatura del Compromís per la Sostenibilitat.

La tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín, van presidir l’acte al Saló de Cent de l’Ajuntament, a on es va presentar l’inici del programa Comerç + Sostenible i es va portar a terme l’acte de signatura del Compromís per la Sostenibilitat per part d’entitats associatives del món del comerç i l’empresa. A l’acte també hi ha assistit en Frederic Ximeno, comissionat d’Ecologia de l’Ajuntament de Barcelona.

La trobada escenifica l’adhesió del món del comerç, gremis, organitzacions professionals i empreses a la xarxa Barcelona + Sostenible

El programa Comerç + Sostenible promou la millora de la sostenibilitat del sector comercial a través de bones pràctiques ambientals i socials com: estalvi d’energia, prevenció i gestió de residus, reducció del consum d’aigua, mobilitat sostenible, consum responsable i compromís amb la comunitat.
Gremi de reformes d'interior, cuines i banys de Catalunya

Subvencions per l'adquisició de vehicles elèctrics de transport de mercaderies
20-12-2016
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha obert des del 9/12/2016 la segona convocatòria de subvencions per fomentar l’adquisició de vehicles de baixes emissions destinats al servei de taxi i l’obre per primera vegada a vehicles destinats a usos comercials i al transport de mercaderies que operen en els 40 municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona decretats com a zones de protecció especial de l’ambient atmosfèric.

La convocatòria, que publica el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya preveu destinar 300.000 euros a incentivar la renovació. En concret, 200.000 euros es destinaran a les actuacions de compra de cotxes elèctrics purs, elèctrics d’autonomia estesa o híbrids endollables amb autonomia elèctrica mínima de 40 quilòmetres i 100.000 euros a híbrids de benzina amb emissions inferiors o iguals a 60 mg NOx/km (euro 5 o superior), o els que emprin com a font d'energia GLP i gas natural, o bifuel amb motor de benzina.

TIPUS DE VEHICLES SUBVENCIONABLES:
Vehicles de categoria M1 (vehicles de vuit places com a màxim, exclosa la del conductor, dissenyats i fabricats per al transport de passatgers, segons la Directiva 2001/116/CE de la Comissió, de 20 de desembre) que siguin:
Vehicles elèctrics purs.
Vehicles elèctrics d'autonomia estesa.
Vehicles híbrids endollables amb una autonomia elèctrica mínima de 40 km.
Vehicles híbrids de benzina amb emissions inferiors o iguals a 60 mg NOx/km (Euro 5 o superior).
Vehicles que emprin com a font d'energia GLP i gas natural, o bifuel, amb motor de benzina.
Vehicles de categoria N1 (vehicles la massa màxima dels quals no superi les 3,5 tones, dissenyats i fabricats per al transport de mercaderies, segons la Directiva 001/116/CE de la Comissió, de 20 de desembre) que siguin:
Vehicles elèctrics purs.
Vehicles elèctrics d'autonomia estesa.
Vehicles híbrids endollables amb autonomia elèctrica mínima de 40 km.
Vehicles que emprin com a font d'energia GLP i gas natural, o bifuel, amb motor de benzina.

IMPORT DE LES SUBVENCIONS:
Per la compra d'un vehicle de categoria M1 que sigui elèctric pur, un elèctric d'autonomia estesa o un híbrid endollable amb autonomia elèctrica mínima de 40 km: 4.000 €.
Per la compra d'un vehicle de categoria M1 que sigui híbrid de benzina amb emissions inferiors o iguals a 60 mg NOx/km (Euro 5 o superior) o que empri com a font d'energia GLP, gas natural, o bifuel amb motor de benzina: 1.000 €.
Per la compra d'un vehicle de categoria N1 que sigui elèctric pur, un elèctric d'autonomia estesa o un híbrid endollable amb autonomia elèctrica mínima de 40 km: 4.500 €.
Per la compra d'un vehicle de categoria N1 que empri com a font d'energia GLP, gas natural, o bifuel amb motor de benzina: 1.200 €.

TERMINI
Per compres efectuades des del 5 abril de 2015 fins la data máxima de presentació: entenem que serà el dia 9 de febrer de 2017
Gremi de reformes d'interior, cuines i banys de Catalunya

Sopar commemoratiu del 30e Aniversari del Gremi de Cuines, Banys i Reformes de Catalunya
25-11-2016
La nit del 25 de novembre va tenir lloc el sopar commemoratiu del 30è aniversari del Gremi de Cuines, Banys i Reformes de Catalunya.

Al restaurant la Fonda del Port Olímpic es van reunir prop de 100 persones en una nit especial, amb retrobaments d’amics i amigues del sector, empresaris tots, agremiats i proveïdors i col·laboradors.

El Sr david Albert, com a President del Gremi, va obrir l’acte amb un discurs de benvinguda, on va fer referència al foment de la solidaritat de les empreses agremiades i va recordar la història del Gremi, quan un grup d'empresaris va visionar un bon 2 de Juny de 1986, amb 35 botigues en total, que la seva unió seria una oportunitat: “ i ja hem fet 30 anys i l’entitat està viva i forta. Per transformar ens hem d’implicar. Diàleg, pacte i acció “

I va acabar el parlament amb aquestes emotives paraules d’agraïment: “primer per triar una feina com és la nostra, que també és una d'aquelles tasques vocacionals, pel vostre suport en creure en el sentit del Gremi. Agrair també a les empreses privades i entitats públiques, col·laboradors que algunes d'elles ens acompanyen i donen costat avui aquí, que amb el seu esforç diari i la seva presència fan possible que puguem mantenir el nostre nivell de servei. I per últim també als nostres predecessors al capdavant de l’entitat, a totes les juntes anteriors per la dedicació personal que han mostrat i per tirar endavant el Gremi durant aquests primers 30 anys de vida.”
Gremi de reformes d'interior, cuines i banys de Catalunya

El Gremi posa a la vostra disposició els seus espais
25-07-2016
El gremi posa a disposició desl seus agremiats, organitzacions, altres empreses i institucions les Sales de la Seu. Un emplaçament idoni on dur a terme amb èxit reunions empresarials, presentacions de productes i tota mena d'actes socials.
si necessites un aula on realitzar un seminari, una sala per fer una conferència o simplement un despatx per reunir-te amb un client, el Gremi disposa d'una sala amb capacitat de fins a 35 persones, apta per reunions i esdevenimients i adaptable a diferents usos i necessitats (conferències, reunions internes, presentacions comercials, esmorzars de treball, etc..)